Umetnik daje ljudima nešto što nisu ni znali da im nedostaje

Spiritual Painting je pravac koji je dr Dunja Cigić Gavrilović osnovala 2017. godine zahvaljujući njenoj povezanosti sa dubinama duše čiji su prirodni izraz simboli i slike. Dunja razume i oseća duhovni svet. Ona kombinovanjem boja i oblika prenosi delove tog sveta na platno. Svaka slika stvorena tim putem sadrži specifičnu energiju koju možete osetiti i prepoznati. Kada je prepoznate ona vas poziva da zaronite u novi svet u kom ćete otkriti dubinu i lepotu.

Slika je pokušaj da se ono što je nevidljivo materijalizuje i kao takva ona sadrži u sebi transformativni i iceljujući potencijal. Spiritual Pinting slike odaberite intuitivno spram toga kakva vam (o)sećanja bude. Tako ćete osvetliti i aktivirati zaboravljene delove svoje duše. Slika deluje na najdublje delove vašeg bića i neka vam ona bude svakodnevni podsetnik za povezivanje sa unutrašnjim svetom.

Spiritual Painting slike su tu da:
  • vas inspirišu na dublji doživljaj umetničkog izraza,
  • vam približe jezik simbola,
  • vam pomognu da probudite osećanja za koja niste ni znali da vam nedostaju,
  • vam prizovu sećanja na svet u kom se prepliću boje, oblici i simboli,
  • vas povežu sa izvorom kreativne energije

Za više detalja o izložbi “Plutajući u Svetlosti” kliknite ovde.

Pročitajte na blogu kako je bilo na izložbi “Stvaranje”.

Shop u pripremi.

quotation Dunja Cigić Gavrilović razgovara sa našom dušom kroz slike koje kreira. Spajanjem slikarskih boja i simbola Dunja budi priče u našem nesvesnom i transformiše nas, unoseći novu svežinu u dosadašnji način razmišljanja i delovanja. Njene slike prepoznajemo instinktivno, biramo ih emotivno i sa njima se duboko povezujemo, pronalazeći na njima iznova novu dimenziju kreacije i božanskog jezika. quotation