Budite poželjan poslodavac i istaknite se u odnosu na kompanije iz vaše oblasti po tome što ćete ulagati u najvažniji resurs – ljude koji su deo vašeg tima.

Podizanje svesti o poslovanju na jedan novi, viši nivo višestruko će vam se isplatiti. 

Odabirom programa “Rising Your Business” vi ćete maksimizirati sav raspoloživ potencijal i postići veću efikasnost u ostvarivanju ciljeva kompanije.

Razvijanje zahvalnosti, aktiviranje kreativnih potencijala i praktikovanje Mindfulness-a, kod vaših zaposlenih, rezultiraće povećanim zadovoljstvom na poslu. Pored harmoničnije atmosfre, zaposleni će prepoznati koliko ih vrednujete i uzvratiće vam to na brojne načine, pre svega povećavanjem lojalnosti.

Ponudu Raising Your Business preuzmite ovde

quotation Ovim putem želimo da Vam se iskreno zahvalimo i prenesemo lepe utiske sa konferencije. Uvodni deo, kao i samo predavanje bili su izuzetno emotivni i edukativni. Naši dugoročni osmesi govore o kvalitetima Vašeg predavanja. Raduje nas i uveseljava pogled na nasmejane zaposlene našeg tima kojima smo sa oduševljenjem preneli pozitivnu energiju, kao i stečeno znanje. Naravno, svojim primerom podsetili ste nas koliko su važne stvari koje u svakodnevnom ubrzanom tempu života zaboravljamo. Želimo da pohvalimo organizaciju samog predavanja, zadivljeni smo Vašom efikasnošću i profesionalnošću, a uz to sve još i ljubaznošću. Naveli ste nas da razmislimo i o sebi, da na drugačiji način pristupimo svojim zaposlenim. Radionicu zahvalnosti, primenjujemo u svakodnevnom radu, koja nam pomaže u jačanju timskog duha. Nadamo se i dalje uspešnoj saradnji. quotation