Biografija

Dunja Cigić Gavrilović

Dunja Cigić Gavrilović je doktor psiholoških nauka, terapeut, autor jedinstvenog integrativnog holističkog programa 7 Drops of Light i osnivač posebnog terapijskog pravca – Simboloterapija. Pored formalnog obrazovanja iz psihologije i psihoterapijskih pravaca (analiza snova i REBT) Dunja je prošla kroz hiljade sati ličnog i iskustvenog rada iz najrazličitijih tehnika. Kao rezultat sticanja znanja iz psihologije, psihoterapije, yoge, meditacije, floriterapije, dubinske analize i mnogih specifičnih tehnika nastaje program 7 Drops of Light. Autor je više radionica u kojima se na jedinstven i jednostavan način spajaju rezultati najnovijih naučnih istraživanja sa drevnim duhovnim učenjima i tehnikama.

Zaposlena je kao profesor na Visokoj strukovnoj školi za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu i kao terapeut u privatnoj praksi.

Svoje znanje i iskustvo prenosi u radu sa studentima i klijentima, a edukovanje šireg građanstva ostvaruje putem izlaganja na naučnim i stručnim skupovima, držanjem predavanja i radionica, kao i aktivnim učestvovanjem u medijima.

Dunja se pored pisanja izražava i kroz slikanje. Povezivanjem boja sa simbolima, sada već prepoznatljivim stilom, stvorila je novi deo kapljica svetlosti: Drops of Light – Spiritual Painting.

Živi u Novom Sadu sa suprugom Nemanjom i dalmatincem Manuom. Pored svog posla uživa u druženju i putovanjima, kao i u sticanju i širenju znanja kroz različite edukacije.

Mašta i aktivno radi na tome da svet učini lepšim i boljim mestom. San joj je da se svetom širi svetlost, kapljicu po kapljicu, dok ne bude dovoljno svetlo za svakog stanovnika.

Dunjin pristup životu najbolje odražava slogan programa 7 Drops of Light Postanite umetnik svog života, jer ona je zaista Umetnik života!

Dunja Cigić Gavrilović, doktor psiholoških nauka,
terapeut, autor programa 7 Drops of Light i osnivač simboloterapije

Kontakt. +381 61 6304 169
Dunja Cigić Gavrilović
email.contact@7dropsoflight.com

Copyright © 2017 7dropsoflight. Sva prava zadržana